Gate

Sorteer op:

Gate Dual Signal Wire (60cm)
€2,75
Gate Flat Motor Connector Set
€2,50
De MERF 3.2 Mosfet is een van de meest uitgebreide Gate Mosfets. Deze is voorzien van alle benodigde features en wordt compleet met alles stekkers en kabels geleverd.
€44,75
De Nano AAB Mosfet is een zeer compacte MOSFET voor bescherming van de motor, trigger contacten en accu. Dit model na de Nano ASR en heeft als extra een Active Brake.
€29,75
De Nano ASR Mosfet is een zeer compacte MOSFET voor bescherming van de motor, trigger contacten en accu. Dit is het model na de Nano SSR en heeft meer functies.
€20,75
De Nano HARD Mosfet is een zeer uitgebreide Gate Mosfet. Deze is voorzien van alle benodigde basis features en wordt compleet met stekkers en kabels geleverd.
€35,75
De Nano SSR Mosfet is een zeer compacte MOSFET voor bescherming van de motor, trigger contacten en accu. Voorzien van T-Connectors
€15,75
De Pico AAB Mosfet is de kleine broer van de Nano AAB MOSFET voor bescherming van de motor, trigger contacten en accu. Deze heeft de zelfde functies als de Nano AAB mosfet.
€30,75
De Pico SSR3 Mosfet is de kleine broer van de Nano SSR MOSFET voor bescherming van de motor, trigger contacten en accu. Deze heeft de zelfde functies als de Nano SSR mosfet.
€13,75
De Gate Titan Drop-In Mosfet KIT (Front wired) is een van de meest uitgebreide Gate Mosfets welke voorzien is van alle belangrijke functies en vervangt de triggerunit van jouw AEG. Geschikt voor V2 Gearbox.
€149,50
De Gate Titan Drop-In Mosfet KIT (Rear wired) is een van de meest uitgebreide Gate Mosfets welke voorzien is van alle belangrijke functies en vervangt de triggerunit van jouw AEG. Geschikt voor V2 Gearbox.
€149,50
De Gate Titan Drop-In Mosfet Module (Front wired) is een van de meest uitgebreide Gate Mosfets welke voorzien is van alle belangrijke functies en vervangt de triggerunit van jouw AEG. Geschikt voor V2 Gearbox.
€99,50
De Gate Titan Drop-In Mosfet Module (Rear wired) is een van de meest uitgebreide Gate Mosfets welke voorzien is van alle belangrijke functies en vervangt de triggerunit van jouw AEG. Geschikt voor V2 Gearbox.
€99,50
De Gate Titan Tactical Programming Unit kan gebruikt worden om de Gate Titan Mosfets snel en eenvoudig te programmeren.
€32,50
De Gate WarFET Powermodule Mosfet is een van de meest uitgebreide Gate Mosfets welke met een programmeerunit eenvoudig ingesteld kan worden.
€87,75
De Gate WarFET Powermodule Mosfet is een van de meest uitgebreide Gate Mosfets welke met een optioneel verkrijgbare programmeerunit eenvoudig ingesteld kan worden.
€65,75
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x