Ruike

Sorteer op:

De P128 is een groot en zwaar zakmes met een imposant lemmet dat een mooie ronding heeft over de volle lengte. Vanwege de flat grind is het makkelijk extreem scherp te maken en te houden, wat dit mes zeer geschikt maakt voor de jacht.
€54,95
P135 is een solide zakmes met groot lemmet. De vouwen op het mooi gelijnde lemmet en de handrepen lopen in elkaar door zodat het zowel gesloten als geopend goed in de hand ligt.
€54,95
De Ruike P138 is in geen enkel opzicht een bescheiden mes. Het tanto lemmet is groot en diep en zorgt voor een sterke punt en een extreem scherp blad.
€57,95
De Ruike P138 is in geen enkel opzicht een bescheiden mes. Het tanto lemmet is groot en diep en zorgt voor een sterke punt en een extreem scherp blad.
€57,95
De slanke en platte Ruike P831 is een ideaal mes om dagelijks op zak te hebben. De duimsteun aan rechterzijde laat je het mes éénhandig openen en door het ontbreken van een flipper houdt het mes een strak profiel.
€43,95

TacticalLoadout is officieel RUIKE dealer. Ruike biedt hoogwaardige en draagbare messen met ene ongekende prijs-kwaliteit verhouding. Naast inklapbare zakmessen en multitools zijn er ook vaststaande messen voor zwaarder gebruik tijdens tactische,  outdoor- en jachtactiviteiten.

Het gebruikte staal in alle lemmeten van Ruike zijn de door het Zweedse Sandvik gemaakte 14C28N en 12C27N, beide kwalitatief hoogwaardig staal dat makkelijk te slijpen is en goed zijn scherpte behoudt. Door een hoog chroomgehalte en met stikstof als geheim ingrediënt krijg je een zeer roestvast mes dat extreem scherp te slijpen is!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x