Salomon Forces

Salomon Forces

SALOMON FORCES KOOP JE BIJ TACTICALLOADOUT

TacticalLoadout is officieel SALOMON FORCES dealer en heeft dan ook een mooi assortiment SALOMON FORCES producten in de winkel en via de webshop beschikbaar. De meeste SALOMON FORCES producten kunnen wij u veelal uit voorraad leveren.

Salomon is een bekend merk in de outdoor en tactische wereld en heeft een breed assortiment schoenen voor outdoor gebruik. De Salomon Forces lijn richt zich vooral op de tactische professional en is op diverse punten afwijkend van de reguliere outdoor lijn. Alle schoenen van Salomon bieden stuk voor stuk hoge kwaliteit, sublieme afwerking en extreem hoog draagcomfort.

Dankzij de kwaliteitsgarantie van Salomon weet u zeker dat u een goed product in handen heeft. U heeft namelijk 2 jaar kwaliteitsgarantie op uw Salomon Forces schoenen. Denk hierbij aan waterdichtheid, loskomen zool of stiksels, etc.

Bent u op zoek naar een betrouwbare Salomon Forces dealer die graag voor u klaar staat, neem dan zeker eens een kijkje in onze webshop of kom naar de TacticalLoadout Store aan de Hondsruglaan 89-01 te Eindhoven.

Bent u als bedrijf opzoek naar Salomon Forces producten? U kunt uiteraard ook als B2B klant bij ons terecht!

  • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »