X-Marker

Sorteer op:

X-Maker is de ideale zelfverdedigingsspray welke 100% legaal is. Door het zeer compacte formaat is de X-marker eenvoudig mee te nemen.
€17,80
De X-Maker broekbandhouder is een houder die het mogelijk maakt de X-marker spray eenvoudig aan uw broek of riem gemakkelijk en direct bereikbaar bij u te dragen.
€19,50
De X-Maker broekclip is een clip die het mogelijk maakt de X-marker spray eenvoudig aan uw broek, riem, jas of in uw tas mee te nemen.
€2,95
De X-Maker riem-/koppelhouder is een houder die het mogelijk maakt de X-marker spray eenvoudig aan uw koppel of riem gemakkelijk en direct bereikbaar bij u te dragen.
€19,50

Kent u dat gevoel, dat gevoel van onveiligheid?

Het gevoel dat u zich niet veilig voelt op straat, dat gevoel heeft helaas iedereen wel tegenwoordig. Mensen zijn bij voorkeur op zoek naar een product ter zelfverdediging, een voorwerp om mee op zak te nemen om zich te kunnen verdedigen. Niet wetende dat je jezelf niet overal mee mag verdedigen. Bijvoorbeeld als je pepperspray wilt kopen, of traangas, dan is dit VERBODEN

Ben je dus op zoek naar een LEGAAL zelfverdedigingsproduct, koop dan bijvoorbeeld de X-Marker©. De X-marker© is een zelfverdedigingsspray die in tegenstelling tot traangas en pepperspray niet verboden is binnen de Nederlandse wetgeving. Hierbij is het belangrijk dat iedereen het kan gebruiken, dat het volkomen legaal is en dat er niemand wordt beschadigd. Als u de X-Marker© gebruikt komt er een blauwe kleurstof uit. De blauwe kleurstof zal vrijwel direct na aanraking met het lichaam, zich omvormen tot een schuimlaag (zie foto). De blauwe kleurstof trekt in de poriën waardoor het gezicht van de belager blauw zal kleuren en dit tot 3 dagen zal blijven. Hierdoor wordt het vinden van de belager een stuk makkelijker en is de kans op veilig weg komen een stuk groter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x