Opsmen Earmor M11 Fast Helmet Mounts

€19,50

De Opsmen Earmor M11 Fast Helmet Mounts kunnen gebruikt worden i.c.m. de Opsmen Earmor M32 Mod.1 Headsets om deze om te kunnen zetten naar een model wat op een Mich helm gemonteerd kan worden....Uitgebreide product informatie

  • Op voorraad
  • 1 WERKDAG BINNEN NL (INDIEN VOOR 15:00U BESTELD)

De Opsmen Earmor M11 Fast Helmet Mounts kunnen gebruikt worden i.c.m. de Opsmen Earmor M32 Mod.1 Headsets om deze om te kunnen zetten naar een model wat op een Mich helm gemonteerd kan worden.

Let op: Voor montage is technische kennis/handigheid vereist. U gaat tevens een modificatie uitvoeren waarmee de garantie op de headset komt te vervallen!

Werkwijze en montage:

Om de M11 mounts te monteren moet de hoofdband losgehaald worden. Hiervoor zal deze opengesneden moeten worden om de draad tussen de linker en rechter oorschelp vrij te maken. Verder zullen de vier zuigertjes waarin de hoogteverstelling plaats vindt aan de bovenkant opengemaakt worden zodat de hoofdband kan worden verwijderd. Daarna gaan de pootjes van de M11 adapter door dez dopjes en worden de dopjes weer teruggeplaatst op de zuigertjes. Je kunt de headset nu monteren op de helm.

Let er op dat deze mounts de oorschelpen aan de zijkant van de helm laten zweven, deze worden dan ook niet (net zoals wel met de hoofdband) volledig tegen uw hoofd gedrukt.

Geen reviews gevonden
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »