OVER GEAR POINT

TacticalLoadout is per 01-01-2019 onderdeel van Gear Point | GFP B.V. en gespecialiseerd in tactische en outdoor uitrustingen voor professionals, outdoorliefhebbers en airsofters. Wij hebben een uitgebreide range aan kleding en uitrusting voor buitensporters, crossfitters en alle andere avonturiers. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij ons terecht.

 

Geschiedenis
TacticalLoadout B.V. bestaat sinds 01-02-2016 maar was al sinds 01-03-2014 actief onder de naam BBBaas. Kort na de legalisatie van Airsoft in Nederland zijn we gestart met de webshop www.bbbaas.nl. Dit aangezien er wel shops waren maar deze veelal leunde op voorraden van leveranciers en vrijwel niets op voorraad hadden. Daarbij waren het enkel online shops en was onze wens toch om onze klanten op meerdere vlakken van onze service te laten genieten. Al snel hadden we een flinke voorraad aangelegd en een showroom was dan ook spoedig een feit.

Na een aantal maanden merkte we dat er niet alleen vanuit de airsoftwereld veel interesse was maar ook vanuit professionele hoek. We zijn dan ook eind 2015 aan de slag gegaan om ook de professionele markt te bedienen. Met merken als 5.11 Tactical, Mechanix Wear en Tasmanian Tiger wist men ons snel te vinden en hebben we zowel voor onze particuliere als zakelijke klanten besloten om een winkel te openen.

Binnen enkele maanden was alles geregeld en hebben we onder de naam TacticalLoadout onze winkel 19-02-2016 geopend. Sinds dien weten de meeste partijen ons te vinden en kijken we continu naar uitbreiding van ons assortiment. Wij vinden het van groot belang om er zowel voor de beginner als professional te zijn en hebben dan ook een breed assortiment tactische kleding en uitrustingen van diverse merken.

Gezien de ontwikkelingen die wij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt zijn wij eind 2018 met Gear Point in gesprek gegaan en zijn we per 01-01-2019 gefuseerd. Dit om de krachten te bundelen, meer kennis samen te brengen en een mooie store neer te zetten waar zowel consumenten als professionele gebruikers terecht kunnen.

Onze Gear Point winkel is gevestigd in Amersfoort aan de Siliciumweg 26, dus mocht je het assortiment eens willen bekijken, kom dan zeker eens langs.

  • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »