Sponsored Teams

Aangezien wij zeer betrokken zijn bij de airsoft sport sponsoren we een aantal airsoft teams in Nederland. De hoofdreden voor ons is dat we door wederzijdse promotie airsoft nog beter vertegenwoordigd krijgen in Nederland. Zeker nu er ook steeds meer interesse komt vanuit politie en defensie waar de airsoft nu ook wordt ingezet bij diverse (tactische) trainingen.

Van de teams die wij sponsoren tref je hieronder de introductie en contactgegevens. Mocht je in contact willen komen met één van de teams dan verzoeken we je rechtstreeks contact met hun op te nemen.

Belangrijk: Op dit moment nemen wij geen nieuwe sponsor aanvragen in behandeling. We hopen op ieders begrip.

 

Team: Dirty Dutch Airsoft Group aka DDAG

A team founded in march 2014. We are a fair and true operating airsoft assault team. If the mission objective allows us, you'll find us on the front of the lines, if possible behind enemy lines. We consist of a variety of members. Ex-military, fanatics, and enthousiasts. We do have one thing in common. We have a lot of heart, love for the Airsoft sport and be it always in a fair way; we wanna win! Serious and fanatic on the field, relaxed and chilin' in the safety.

We don't want to grow into a big group. Maybe 2 fire teams. We do recruit. But have some preferences and demands concerning new team members. Interested? At least like this page and look us up on the field or by message. We have team camo and outfits. New members will require to have all the necessary gear and outfit within 3 months. Don't like that? Fair enough. You won't join Dirty Dutch Airsoft Group.

Hope to see you all on the airsoft fields!

Contactgegevens: Facebook: www.facebook.com/DirtyDutchAirsoftGroup
 

Team: Dutch Airsoft Daddies aka D.A.D.

Vriendschap de kracht en fundering van onze team... Het team, oorspronkelijk uit regio Tilburg, is opgericht op 12 juli 2015 door zeven vrienden. Zoals de naam doet vermoeden, zijn deze zeven vader en proberen dan ook een goede balans te vinden tussen de gezinnen en airsoft. We zijn groeiende doordat vrienden van het team aan het team toegevoegd worden. Hierbij is het geen verplichting dat zij vader zijn. Doordat de meeste al meer dan twee jaar samen op het veld staan en al een aantal jaar samen gamen, zijn zij redelijk goed op elkaar ingespeeld. 
 
De speelstijl van het team is het beste te omschrijven als: chaotische orde. Het team is voornamelijk aanvallend ingesteld, maar zijn niet vreemd van verdedigen. Alhoewel we serieus met de sport bezig zijn, doen wij dit met veel lol en plezier. Dit is duidelijk merkbaar op en naast het veld.

Contactgegevens: Facebook: https://www.facebook.com/DutchAirsoftDaddies/
 
 

Team: Agoge

Agoge is een team opgericht in 2015 met als doel om een paar vrienden bij elkaar te brengen in een gezamenlijke hobby, deze groep is uitgegroeid tot een kern van zes man met uiteenlopende achtergronden.

Wij zijn gericht op groeien in airsoft en zien dan ook elke skirm als een training. We hebben dan ook geen specialisatie, maar zijn wel van het aanvallen dus je zal ons bijna altijd vooraan zien staan met een goed gevarieerde samenstelling van replica’s!!

Zoek ons een keer op!

Contactgegevens: Facebook: https://www.facebook.com/AirsoftAgoge
 
 

Team: Helderse Airsoft Squad aka HAS

Wij zijn het "Helderse Airsoft Squad", beter kent kent zijn als HAS no fear. HAS no fear is een groep vrienden voornamelijk uit de omgeving van Den Helder. Alle leden delen de Hobby de Sport airsoft en zo hebben we een team gevormd. Wilt u meer informatie over ons team, neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens: Website: http://www.hasnofear.nl/ | E-mail: martijn5@hotmail.com | Facebook: https://www.facebook.com/HAS-No-fear-788076904569416/
 
 

Team Southern Airsoft Squad aka S.A.S.

S.A.S. of Southern Airsoft Squad is een airsoft team opgericht in 2014, gevestigd in Eindhoven en met leden vanuit heel Nederland. De groep richt zich voornamelijk op het moderne Britse leger, maar met de vrijheid om toch zelf te kiezen waarin en waarmee je speelt. Het wordt omschreven als semi-milsim:  ‘’We are a realism unit, but with Fairplay and fun in mind.’’. Zo word er gebruik gemaakt van een chain-of-command, verschillende squads en wordt er tijdens skirms onderling in engels gecommuniceerd.

Iedereen is welkom om een keer mee te komen spelen met de S.A.S. Wij maken geen onderscheidt tussen beginners en gevorderd airsofters.

Contactgegevens: Facebook: https://www.facebook.com/sasairsoftnl
 
 

Team Task Force Utrecht aka TFU

Task Force Utrecht is een airsoft team opgericht in januari 2014, gevestigd in Utrecht en met leden die uit Utrecht komen. De groep richt zich voornamelijk op gezelschap en een leuk dag met onze mede broeders. Fairplay komt bij ons op 1, en we proberen elke skirm zo realistisch mogelijk te spelen.
 
Zo word er gebruik gemaakt van een chain-of-command, verschillende squads en wordt er tijdens skirms onderling gecommuniceerd. Iedereen is welkom om een keer mee te komen spelen en kom je uit Utrecht en zoek je een gezellige team "You now where to find us".
 
 
 
 

Team Joint Special Forces aka JSF

Opgericht door een groepje vrienden begin 2017. We hebben elkaar leren kennen door middel van spelen en sommige zelfs privé. We zijn een enthousiast team dat van Fairplay houdt en een grapje.

Je zult dan vaak met ons lachen als je ons tegenkomt. Ons team is fanatiek en universeel. Dus of het nou CQB is... of woodland ons zal je er vinden. Zo heeft ieder teamlid zijn eigen kracht. Sinds juli 2017 gesponsord door TacticalLoadout, en dit is voor ons een grote stap. Het uiterlijk zal hierbij waarschijnlijk veranderen, maar waar het team voor staat zeker niet!
Lol hebben op de airsoft velden, "Tot dan!"

 
 
 
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x