TACTICALLOADOUT & GEAR POINT FUSEREN

Fusie TacticalLoadout en GearPoint

TACTICALLOADOUT EN GEAR POINT BUNDELEN KRACHTEN!

Op 1.1.2019 zullen GFP BV| Gear Point en TacticalLoadout BV volledig fuseren en verder gaan onder de naam GFP BV | Gear Point. Omdat we willen focussen op 1 grotere -centraal in Nederland gelegen- uitvalsbasis hebben we besloten de vestiging in Eindhoven per eind 2018 te sluiten. De operationele leiding van de nieuwe onderneming komt in handen van Jeroen den Broeder (voorheen Managing Director van TacticalLoadout). 

De afdeling “Special Products” (specialistisch/tactische oplossingen die uitsluitend worden geleverd aan speciale doelgroepen binnen de overheid, waar een hoge mate van integriteit en strikte geheimhouding extreem belangrijk is) zal worden ondergebracht in een separate/afgeschermde business unit (GSP BV). De unit zal onder leiding van Ruben Overgoor (voorheen Business Unit Manager Gear Point) opereren onder dezelfde merknaam; GSP BV | Gear Point - Special Products.

De herstructurering resulteert in een unieke onderneming in de branche die zich met substantieel meer kennis, ervaring, mankracht en middelen en met een sterke focus kan richten op de markt. 

Een betere service graad en -klantbeleving voor zowel retail, business to business als business to government!

 

Wat betekent dit voor u als TacticalLoadout klant?

Voor u als klant gaan er zeker een aantal dingen veranderen en dit wel in positieve zin. Uiteraard blijven we u dezelfde service bieden zoals u dat nu van ons gewend bent. Daarnaast zal het assortiment alleen maar groeien en zullen er straks veel meer artikelen direct uit voorraad geleverd gaan worden.  Hierdoor zal u uw bestelling straks nog sneller in huis hebben.

Qua merken komen er voor u als huidige TacticalLoadout klant ook een aantal mooie merken bij zoals o.a. UF Pro en Gloryfy. Dit naast de merken als 5.11 Tactical, Tasmanian Tiger, Fenix Lights, Salomon Forces, Tactical Foodpack, Mechanix, etc. die u al kent vanuit ons huidige assortiment.

Een aantal mooie veranderingen voor u:

  • Nog uitgebreider assortiment
  • Meer producten direct uit voorraad leverbaar
  • Ook pakketverzendingen op maandag
  • Grote winkel van meer dan 300 vierkante meter
  • Centraal in Nederland en makkelijk bereikbaar
  • Ruimere openingstijden
  • Alle expertise onder één dak

 


 

Wat gebeurt er met de winkel in Eindhoven?

Omdat we de krachten bundelen en alle expertise, voorraden en logistiek op 1 plaats willen hebben, is besloten om de winkel in Eindhoven per 31-12-2018 te sluiten. Aangezien de winkelruimte in Amersfoort aanzienlijk groter is kunnen we u daar nog meer winkelplezier bieden.

De laatste dag dat we open zijn in Eindhoven is zaterdag 29 december 2018.

Na de verhuizing nodigen we iedereen uit de winkel in Amersfoort te komen bezoeken om dit zelf te ervaren. Zodra we verhuisd zijn zullen we jullie daar over informeren.

 

TacticalLoadout MEGA SALE in december!

Aangezien we een flinke verhuizing voor de boeg hebben en er een aantal artikelen straks niet terug zullen keren in het assortiment gaan we deze maand heel wat producten met flinke kortingen aanbieden, zowel online als in de winkel. Daarom sluiten we het jaar af met de TacticalLoadout MEGA SALE!

De komende dagen zullen er nog heel wat producten toegevoegd worden aan de MEGA SALE. Maar let op, voor alle producten in de MEGA SALE geldt OP=OP!

 

Wat gebeurt er met de TacticalLoadout webshop?

Achter de schermen wordt op dit moment hard gewerkt aan een geheel nieuwe webshop. De huidige webshop zal t.z.t. over gaan naar dit nieuwe platform. Tot die tijd blijft de webshop (mogelijk in iets andere vorm) gewoon LIVE en kunt u zoals u van ons gewend bent eenvoudig online blijven bestellen.

 

Kan ik mijn TALO POINTS nog gebruiken?

Met de fusie zal het Talo Points puntensysteem komen te vervallen. Om iedereen de ruimte te geven de huidige gespaarde Talo Points op te maken kun je deze nog tot 31 december 2018 online of in de winkel besteden. Na die tijd zal het puntensysteem niet langer actief zijn en komen resterende punten te vervallen. Dit geldt ook voor kortingscodes en andere lopende acties.

 

Hoe zit het met mijn TacticalLoadout Kadobon(nen)?

Gekochte kadobonnen blijven uiteraard wel geldig en kunnen straks ook in de nieuwe setting gebruikt worden, echter wel alleen in de winkel. Heeft u nog een kadobon en heeft u vragen over hoe u deze kunt gebruiken neem dan gerust contact met ons op.

 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Houd onze Facebook pagina’s in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Bij dezen bedanken we iedereen voor de support en mooie momenten van de afgelopen jaren en hopen we jullie in het nieuwe jaar allemaal weer terug te zien in de winkel in Amersfoort, tijdens evenementen of online.

Alvast hele fijne feestdagen gewenst en tot snel!

Team TacticalLoadout

  • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »