Diverse merken EverClear Anti Fog Bril Spray

€7,95

TaloGear EverClear is gebaseerd op een anti-fog spray die al lange tijd gebruikt wordt in de Paintballwereld en zich daar allangbewezen heeft. Er zijn heel wat producten op de markt als het om anti-fog gaat, maar dit is wel een van de betere....Uitgebreide product informatie

  • Op voorraad
  • 1 WERKDAG BINNEN NL (INDIEN VOOR 15:00U BESTELD)

TaloGear EverClear is gebaseerd op een anti-fog spray die al lange tijd gebruikt wordt in de Paintballwereld en zich daar allang bewezen heeft. Er zijn heel wat producten op de markt als het om anti-fog gaat, maar dit is wel een van de betere. We hebben dit de afgelopen maand door heel wat klanten laten testen en tot nu toe zijn alle reacties erg positief.

Voor gebruik de bril goed schoonmaken/ontvetten met lauw water en vervolgens goed droog maken. Zodra de lens volledig droog is EverClear opspuiten en even laten hechten. Na ongeveer 10/15 minuten de bril met een zachte en schone doek volledig droog poetsen en hij is klaar voor gebruik.

EverClear kan gebruikt worden op goggles, brillen, maskers (zoals Dye en Valken), maar werkt ook prima als reinigingsmiddel voor de lenzen van scopes en red dots.

De verpakking bevat 50ml EverClear spray.

LET OP: Dit is een chemisch middel en bevat Propaan en is daarmee zeer licht ontvlambaar. Zorg er voor dat er geen spray in uw ogen komt aangezien dit ernstige schade/irritatie kan veroorzaken. Buiten bereik van kinderen houden. Voorkom inademen van de nevel, dit kan irritatie aan de luchtwegen veroorzaken. Enkel buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Ingeval van irritatie altijd een arts raadplegen.

 

 

maxim

maxim

Geplaatst op 25 Maart 2018 at 20:13

Een goede anti fog! Duurde erg lang voordat de bril besloeg! Erg warme dag dus uit eindelijk wel beslagen. Maar dit hielp zeker.

Aanrader.

0.8 out of 5
Uw review toevoegen
Uw review toevoegen
  • Geen producten gevonden
GRATIS VERZENDING VANAF € 100,00
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »